Cavitatie: Vet definitief weg

Reken definitief af met uw probleemzones!

Reken definitief af met uw probleemzones. Cavitatie maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. Cavitatie biedt dé oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele cavitatie.

De welbekende vetophopingen die ook na veel sporten en lijnen maar niet verdwijnen, kunnen met stabiele cavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig met het effect van liposuctie, maar dan zonder littekens en pijn. Dit alles zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat. Wij verkrijgen het gewenste figuur op plaatsen waar u het wilt. In de meeste gevallen heeft men 2 á 4 cm omtrek vermindering na de eerste behandeling.  

Cavitatie is geen alternatief voor afslanking, maar is het verwijderen van lokale vetophopingen. Dit op probleemzones zoals buik, billen, dijen, love handles, enz.

Hoe werkt het

Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt.

Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij, die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en uiteindelijk afgevoerd.
De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet té groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Dit houdt in dat per behandeling niet al teveel zones behandeld kunnen worden.

Welke lichaamsgebieden kunnen behandeld worden

Deze methode is geschikt voor het verwijderen van love handles, de buikrol boven en onder de navel, de gehele buik, het randje onder de bh, zadeltassen, binnen- en buitenkant van de dijen, de billen, de binnenkant van de knieën en de achter- of bovenkant  van de armen. Daarnaast kan cellulitis met blijvend resultaat worden verminderd.

Ook voor heren is cavitatie geschikt, bijvoorbeeld voor een mooie strakke, platte buik of het verminderen van vetophopingen op borsten.

Geen losse huid dankzij de nieuwste apparatuur

Wij beschikken over het nieuwste apparaat op het gebied van cavitatie, de MedSculpt RF. Waar anderen nog werken met de inmiddels verouderde Med Pro 320 heeft Good Looks Almere sinds kort deze nieuwste innovatie op het gebied van Cavitatie Vacuüm RF in huis!

Met onze apparatuur wordt uw huid weer soepel en zal niet gaan hangen!

Klinisch getest

Cavitatie en Radiofrequentie behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid.
Iedereen die behandeld wordt met cavitatie en radiofrequentie mag een gladdere, strakkere huid en contour verbetering verwachten. De resultaten variëren van persoon tot persoon.

Moet ik mijn dagelijkse activiteiten onderbreken

Nee. De behandelingen zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure, zonder vervelende neveneffecten.

Online een afspraak maken

Sluit Menu